حجتالاسلام محمدعلی خيرآبادی، مسئول دفتر امور ايثارگران حوزه علميه خراسان در گفتوگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اعلام این خبر افزود: خاطرات روحانيون و خانوادههای ايثارگر حوزه علمیه خراسان به همت دفتر امور ايثارگران این حوزه، جمعآوری و به زودی در قالب كتابی منتشر میشود.
وی ادامه داد: از ابتدای راهاندازی دفتر امور ايثارگران حوزه علمیه خراسان، مصاحبه و ديدارهایی با خانوادههای ايثارگران این حوزه انجام و خاطرات آنان جمع آوری شده است.
مسئول دفتر امور ايثارگران حوزه علميه خراسان با تأکید بر این مطلب که دوران دفاع مقدس درخشان ترين نقطه تاريخ ايران است و بايد با تمام توان مستندات و خاطرات ايثارگران را جمع آوری كنيم، تصریح کرد: برای حفظ و انتقال ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ ايثار و شهادت به نسل آينده، می بایست استفاده از ظرفيتهای اين فرهنگ با جديت در برنامهريزی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی كشور مدنظر قرار گيرد.
حجت الاسلام خیرآبادی با اشاره به این که نخستين، ساده ترين و ضروری ترين قدم، تاريخ نقلی و ضبط خاطرات بدون تحريف و كم و زياد كردن حاشيه رخدادهای دوران دفاع مقدس است، اظهارداشت: با این کار
می توان منابع لازم را برای مراحل بعدی فراهم و افتخار آفرینی آن دوران را برای نسلهای آينده به يادگار گذاشت.
وی نوشتن تاريخ تحليلی دوران دفاع مقدس و در نهايت پيدا كردن فلسفه تاريخ جبهه و جنگ را ضرورتی اجتنابناپذير عنوان کرد و تأکید کرد: يافتن راه آينده با استفاده از تحليلهای صورت گرفته ضرورت دیگر این مسیر است.
مسئول دفتر امور ايثارگران حوزه علميه خراسان با بيان اينكه این دفتر آماده ضبط خاطرات رزمندگان و روحانيون ايثارگر و خانوادههای آنان است، گفت: مطالب ضبط شده، مورد بررسی قرار می گيرد و در صورت دارا بودن قابليتهای مناسب، چاپ و منتشر خواهد شد.